Авторам

Якщо Ви бажаєте видати книгу – ми готові Вам допомогти. Книга може бути створена за кількома схемами:

  1. У Вас є готовий текст, який Ви хочете видати власним коштом. У такому разі все просто: надішліть текст книги на нашу електронну адресу у форматі вордівського файлу. Ви можете додати ілюстрації у вигляді якісних сканів 600×300 dpi та більше, або ми можем допомогти з пошуком ілюстратора для Вашої книги. Вам потрібно визначитися з тим, який наклад книги Ви б хотіли отримати, кольоровою чи чорно-білою повинна бути Ваша книга, обрати потрібний формат. Виходячи з цієї інформації, ми вирахуємо остаточну вартість видання і зможемо приступити до роботи. Якщо Ви не впевнені у тому, які параметри для книги обрати, у нас можна отримати консультацію з цього приводу.
  2. У Вас є готовий текст, який Ви б хотіли видати коштом видавництва. У такому разі, Ви можете надіслати книгу нам на оцінку. «Аверс» вкладає свої кошти у випуск якісних творів, які на думку нашого колективу, мають високі шанси на популярність в українського читача. Ми надамо Вам свою відповідь та оцінку після ознайомлення з Вашим твором. Запевняємо, що завжди раді співпраці з талановитими людьми, однаково тепло вітаємо і відомих авторів, і початківців, однак у випадку відмови надіслані в редакцію тексти не повертаються, а причини не пояснюються.

 

Ви можете надіслати текст нам на електронну пошту або подати його на флешці.

Вимоги до оформлення текстів, які ви подаєте у видавництво:

Шрифт Times New Roman, розмір шрифту — 14. Інтервал між рядками 1,5.

Заголовки у тексті виділяєте півжирним накресленням, шрифт Times New Roman, розмір 18.

Підзаголовки виділяєте півжирним але їх розмір залишаєте 14, шрифт Times New Roman.

Поля стандартні: ліве — 2,5 см, усі інші — 1,5 см.

Ось таким — повинен бути знак тире.

Такий знак - називається «дефіс». Не плутайте його з тире, будь ласка.

Знак апострофа ’

Ось цей «» називається лапки, може виглядати й так "" (головне, щоб у всьому документі лапки були однакові).

Відбивку між абзацами слід робити клавішею  Enter без пробілу після закінчення рядка.

Якщо Ви маєте графічні матеріали – не треба їх жодним чином обробляти, зменшити розмір зображення найчастіше означає погіршити його якість. Збільшувати зображення самому – теж не найкраща ідея, якщо Ви – не фаховий художник або фотограф, добре знайомий зі специфікою роботи у графічних редакторах.

Зображення на обкладинку, портрети, факсиміле листів, а також фото з газет і книг потребують якісного сканування і подальшої обробки художником, тому бажано мати в себе оригінал (книги, газети, в деяких випадках допускаються якісні ксерокопії), з якого художник зможе їх відсканувати.

Будь ласка, усі зображення, які Ви маєте бажання використати у книзі, подавайте окремими файлами. Не треба вміщувати їх у Word. Він для цього не призначений.

Бажано подавати у видавництво один примірник роздрукованого тексту і один – на електронному носії. Електронний варіант без роздрукованого може бути розглянуто, але текст без електронної версії ми до роботи не приймаємо.